Kiinnostuitko?

Tervetuloa mukaan 35-vuotisjuhlavuoden Käyttäjäpäiville!

Tänä vuonna yrityksemme juhlii 35-vuotisjuhlavuottaan, minkä vuoksi järjestämme asiakkaillemme kaikkien aikojen Käyttäjäpäivät. Asiakastapahtumamme järjestetään koronatilanteen salliessa hybriditapahtumana Hirvihaaran kartanolla Mäntsälässä 22.-23.9.2021 sekä etänä livestriimin välityksellä.

Käyttäjäpäivät on suunnattu kaikille asiakasorganisaatioissamme työskenteleville henkilöille, joiden työhön CPU:n tuottamat ratkaisut vaikuttavat. Tapahtumassa on luvassa roppakaupalla uutta tietoa Ceepos -maksamisen alustasta ja siihen liittyvistä palveluista.

Sen lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua uusiin, samojen asioiden parissa työskenteleviin ihmisiin ja vaihtaa kokemuksia ratkaisuistamme.

Luvassa antoisa kaksipäiväinen

Tilaisuuden ensimmäisen päivän isännöi Yleltä tuttu Jussi-Pekka Rantanen. Tapahtuman ohjelma sisältää muun muassa asiaa ratkaisujemme tuotekehityksestä sekä Maksamisen tulevaisuus -aiheisen paneelikeskustelun, jossa on mukana CPU:n asiantuntijoiden lisäksi myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Teemme myös kurkistuksen CPU:n 35-vuotiseen historiaan kassatoimittajasta monipuoliseksi ja nykyaikaiseksi maksamisen ratkaisujen asiantuntijaksi.

Ensimmäisen päivän seminaariosuus striimataan kokonaisuudessaan etänä osallistuville alustalla, joka mahdollistaa vuorovaikutteisen osallistumisen: kommentoinnin, kysymykset sekä äänestämisen.

Illalla vuorossa on neljän ruokalajin juhlaillallinen sekä viihdyttävää ja rentoa iltaohjelmaa sekä tietysti Vuoden pääkäyttäjän palkitseminen.

Turvallinen tapahtuma Hirvihaarassa

Toisena päivänä ohjelma jatkuu paikalla olijoille vielä kiinnostavien workshoppien merkeissä.

Tapahtuma järjestetään viranomaismääräysten mukaiset rajoitukset huomioiden. Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden koronan pikatestaukseen ja noudatamme paikallisia ohjeistuksia mm. kasvomaskien käytöstä ja turvaväleistä. Hirvihaaran kartanolla on käytössä tehostetut siivous- ja hygieniakäytännöt.

Tapahtuman majoitukseen on käytettävissä huoneita Hirvihaaran kartanon lisäksi Hotelli Kartanon Meijerissä sekä Sokos Hotel Seurahuoneella. Jos joudumme perumaan tapahtuman toteutuksen paikan päällä, esim. koronatilanteesta johtuen, tapahtuma tullaan järjestämään täysin etätoteutuksena.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä

Ilmoittautumisaika paikan päällä tapahtuvaan toteutukseen päättyy 13.8. Etäosallistujaksi voi ilmoittautua 22.9 asti.

Osallistumismaksut ja majoitus

Paikan päällä saapuville osallistumismaksu on 220 euroa/henk, sisältäen kahden päivän ohjelman, ruokailut, bussikuljetukset, materiaalit, iltaohjelman ja workshopit.

Etäyhteydellä osallistumismaksu on 100 euroa/henk, sisältäen 1. päivän seminaariohjelman ja materiaalit.

Majoitus Hirvihaaran kartanolla ja Hotellin Kartanon Meijerissä 160 euroa/henk. Vaihtoehtoisesti voit varata itse majoituksen Sokos Hotel Seurahuoneelta Lahdesta varaustunnuksella CPU35V ja netistä BCPU35V.

Lisätiedot tapahtumasta saat sähköpostitse myynti@cpu.fi

Tutustu tapahtumapaikkaan: Hirvihaaran kartano

Uutinen

Kesäkuun Windows-päivitys haittaa Star-kuittikirjoittimien käyttöä

Lue lisää