Kiinnostuitko?

Kaupungeissa ja kunnissa käsitellään päivittäin useiden toimialojen erilaisia maksuja. Maksutapojen kirjo on laaja, ja eri tahoilla on usein erilaisia tarpeita: liikuntatoimen tarpeet poikkeavat vaikkapa kirjasto- tai ruokapalveluiden tarpeista.

Omat haasteensa kokonaisuuden hallintaan tuovat myös toimintaympäristön erilaiset konserniyhtiöt, liikelaitokset ja osakeyhtiöt.

Ceepos-kassajärjestelmä skaalautuu yhtä hyvin niin pienen harvaanasutun maaseutupitäjän kuin vilkkaan maakuntakeskuksenkin tarpeisiin sopivaksi. Keskitetysti hallittuun järjestelmään voidaan liittää lähes rajaton määrä toimialakohtaisia asiakaspalvelukassoja ja itsepalvelukassoja.

CPU:n kassajärjestelmän myötä meillä säästyy kuukausittain useampi työpäivä rastien tulkinnassa ja myös palkanlaskennassa ja laskutuksessa.”
sanoo Ulla Luoma, Keuruun kaupungin ruoka- ja siivouspalvelujen palvelupäällikkö


Kassajärjestelmä, josta hyötyy koko kunta

Kunnille ja kaupungeille suunniteltu Ceepos-kassajärjestelmä on tarkkaan mietitty aitojen asiakkaiden tarpeiden pohjalta, ja se tarjoaa kaikki tarvittavat ratkaisut kohtuullisin kustannuksin. Paketti sisältää alustat ja kaikki tarvittavat toiminnot kunnan ja kaupungin tarpeisiin, eikä mitään ylimääräistä.

SaaS-palveluna käyttö ja käyttöönotto on helppoa eikä vaadi jatkuvia toimenpiteitä kunnan omalta IT-henkilöstöltä.

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä ilmainen esittely sähköpostitse myynti@cpu.fi tai kerro tarpeistasi oheisella lomakkeella:

Ota yhteyttä

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/
Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää