Kiinnostuitko?

Miksi et tarjoaisi kuntasi asukkaille helppoa ja tehokasta tapaa maksaa mobiilisovelluksella?

Useissa pienen kunnan tarjoamissa palveluissa, kuten henkilöstöravintoloissa tai päiväkodeissa, maksuvolyymi on pieni, mutta käteisen ja lounaslippujen käsittelyn sekä manuaalisen taloushallinnon aiheuttama työmäärä suhteettoman suuri.

Kun työntekijät pyörittelevät käteismaksuja muun työn ohessa, resursseja valuu hukkaan ja maksujen seuranta sekä tilittäminen on haastavaa. Ratkaisu haasteisiin löytyy Ceepos-mobiilimaksamisesta, joka on juuri pienen kunnan tarpeisiin suunniteltu nykyaikainen ja vaivaton tapa ostaa palveluja sekä maksaa ja hallita päivittäisiä maksuja – ilman raskaita laiteasennuksia, pitkää sitoutumista tai erikoisosaamista kunnalta.

”Ceepos Mobiilimaksu on hyvin onnistunut ratkaisu, koska käteisen käsittely jää pois eikä enää tarvitse olla ns. raskasta kassaa koululla tai päiväkodilla.”
Tiina Räsänen, Jyväskylän kaupungin sovellussuunnittelija

Näppärä maksusovellus kulkee puhelimessa aina mukana

Kuntaorganisaatioille suunniteltu Ceepos-mobiilimaksamisen paketti on tarkkaan mietitty aitojen Ceepos-asiakkaiden tarpeiden pohjalta ja se tarjoaa kaikki tarvittavat mobiilimaksamisen ratkaisut kohtuullisin kustannuksin.

Paketti sisältää alustat ja kaikki tarvittavat toiminnot kunnan mobiilimaksamisen tarpeisiin, eikä mitään ylimääräistä.

SaaS-palveluna käyttö ja käyttöönotto on helppoa eikä vaadi jatkuvia toimenpiteitä kunnan omalta IT-henkilöstöltä.

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä ilmainen esittely sähköpostitse myynti@cpu.fi tai kerro tarpeistasi oheisella lomakkeella: 

 

Ota yhteyttä

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/

 

Tutustu myös muihin ratkaisupaketteihin:

    

Lisätietoja

Kassajärjestelmät

AhlmanEdu kehittää palvelujaan kassaan yhdistetyllä BI-työkalulla

Lue lisää