Kiinnostuitko?

Tarjoa opiskelijoille mahdollisuus sähköiseen asiointiin

Oppilaitosten ja koulutuskuntayhtymien kilpailu kasvaa jatkuvasti paitsi Suomen sisällä, myös kansainvälisesti. Etenkin korkeakoulut myyvät kilpaa suomalaista koulutusta ja osaamista maailmalle.

Oppilaitosten moninaiset tarpeet tarjota ja myydä palveluitaan verkossa ulottuvat kansainvälistyvän kurssitarjonnan lisäksi myös perinteisiin kirjasto- ja oppilaskuntapalveluihin, kuten tulostus- ja liikuntamaksuihin.

Lisäksi useissa opetusympäristöissä, kuten hotelli- ja ravintola-alalla sekä hieronta- ja kampaamokouluissa harjoitellaan asiakaspalvelun eri vaiheita varauksista rahastamiseen saakka ja palvellaan myös oppilaitoksen ulkopuolisia asiakkaita.

Erottuakseen kilpailijoistaan sekä kehittääkseen palvelujaan mahdollisimman nykyaikaisiksi ja sujuviksi, on yhä useampi oppilaitos siirtänyt palvelutarjontansa ja niiden maksamisen verkkoon.

Oppilaitosten ja koulutuskuntayhtymien kanssa kehitetty Ceepos-verkkomaksaminen sujuvoittaa taloushallintoa, vähentää manuaalisen työn tarvetta sekä tekee palveluistasi houkuttelevampia ja tuo ne entistä paremmin saataville – kenelle tahansa, missä ja milloin tahansa.

 

 

Verkkokauppa – oppilaitoksesi globaali näyteikkuna

Oppilaitoksille ja koulutuskuntayhtymille suunniteltu Ceepos-verkkomaksamisen paketti on tarkkaan mietitty aitojen Ceepos-asiakkaiden tarpeiden pohjalta, ja se tarjoaa kaikki tarvittavat verkkomaksamisen ratkaisut kohtuullisin kustannuksin.

Paketti sisältää alustat ja kaikki tarvittavat toiminnot oppilaitosten tarpeisiin, eikä mitään ylimääräistä.

SaaS-palveluna käyttö ja käyttöönotto on helppoa eikä vaadi jatkuvia toimenpiteitä organisaation omalta IT-henkilöstöltä.

 

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä ilmainen esittely sähköpostitse myynti@cpu.fi tai kerro tarpeistasi oheisella lomakkeella: 

 

Ota yhteyttä

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/

 

Tutustu myös muihin ratkaisupaketteihin:

      

Lisätietoja

Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää