Kiinnostuitko?

Toimivan verkkokaupan avaaminen kunnan palvelutason parantamiseksi ei ole vaikeaa eikä kallista. Päinvastoin, se tuo säästöjä, kun verkkomaksamisen mahdollistamat automaatiot taloushallintoon säästävät kunnan henkilöstöresurssia ja työaikaa.

Myydäksesi verkossa vaikkapa kuntosalikertoja, tilavarauksia tai venepaikkoja, et tarvitse suurta, vaikeasti ylläpidettävää järjestelmää, vaan omiin tarpeisiisi laaditun, yksinkertaisen kokonaisuuden.

Tulevaisuudessa yhä useammat asukkaat odottavat valitsemaltaan asuinkunnalta nykyaikaisia palveluja eikä siksi sähköisen asioinnin kehittämisessä ole varaa pudota kehityksen kelkasta. Verkkomaksaminen tarjoaa pienelle kunnalle runsaasti mahdollisuuksia, kun palvelujen saavutettavuus paranee ja manuaalisten vaiheiden määrä hallinnossa vähenee.

” Verkkokaupan avulla kunnan palvelut ovat auki kuntalaisille 24/7 ja työntekijöiden työaikaa vapautuu kassalta muihin tehtäviin.”
Taivassalon kunnanjohtaja Vesa Rantala

Verkkokauppa kohtuullisin kustannuksin

Pienille ja keskisuurille kuntaorganisaatioille suunniteltu Ceepos-verkkomaksamisen paketti on tarkkaan mietitty aitojen Ceepos-asiakkaiden tarpeiden pohjalta ja se tarjoaa kaikki tarvittavat verkkomaksamisen ratkaisut kohtuullisin kustannuksin.

Paketti sisältää alustat ja kaikki tarvittavat toiminnot pienen kunnan verkkomaksamisen tarpeisiin, eikä mitään ylimääräistä. SaaS-palveluna käyttö ja käyttöönotto on helppoa eikä vaadi jatkuvia toimenpiteitä kunnan omalta IT-henkilöstöltä.

 

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä ilmainen esittely sähköpostitse myynti@cpu.fi tai kerro tarpeistasi oheisella lomakkeella: 

 

Ota yhteyttä

    Valitsemalla tämän annat CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiasi henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/

 

Tutustu myös muihin ratkaisupaketteihin:

  

Lisätietoja

Verkkomaksaminen

Case Tampereen museoiden verkkokauppa

Kolmen tamperelaisen museon yhteisellä verkkokaupalla halutaan palvella laajemmin niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.

Lue lisää