Kiinnostuitko?

Yhdistä kulunvalvonta Ceepos- maksamisen alustaan

Kattavat Ceepos -kulunvalvontatoiminnot henkilö- ja ajoneuvokulunvalvontaan.

Ceepos-kulunvalvontatoiminnoilla voidaan hallita henkilö- ja ajoneuvokulkuja erilaisin tavoin. Liikuntapaikoissa tyypillisin tarve on mahdollistaa henkilöasiakkaille pääsy kohteeseen kulkuportin tai sähkölukollisen oven kautta, kun taas ajoneuvokulunvalvontaa voidaan käyttää vaikkapa ennakkoon maksettujen ajoneuvopesujen kuluttamiseen – joustavat ratkaisumme soveltuvat moniin erilaisiin kohteisiin.

Integroitu maksamiseen

Ceepos -kulunvalvontatoiminnot on integroitu Ceepos-kassajärjestelmään ja Ceepos-verkkomaksamiseen, jolloin asiakkaat voivat maksaa kulunvalvonnan kertaliput tai kausikortit kassalla, itsepalveluna tai verkossa. Kulunvalvontatoimintojen osana voidaan toimittaa erilaisia porttiratkaisuja, sähkölukkoja ja kaappi- ja lukitusratkaisuja.

Henkilökulunvalvontatoimintoja käytetään tyypillisesti mm. uimahalleissa, joissa pääsy halliin tarkistetaan kulkuportilla asiakkaan tunnisteen luennalla. Myös hallin sisällä tapahtuva kulku eri tiloihin voidaan määritellä kulunvalvontaa ohjaaviksi säännöiksi.

Tutustu kulunvalvonnan asiakastarinoihin

    Uimahalli Vesivelho Äänekoskella uudisti remontin yhteydessä onnistuneesti kassa- ja kulunvalvontatoimintojaan Ceepos-ratkaisuilla: Case Vesivelho
    Puhas Oy rakensi Liperin Ylämyllylle uuden jäteaseman, jonne luotiin toimiva itsepalveluasiointi kassa- ja vaakatoimintojen sekä ajoneuvokulunvalvonnan ratkaisuilla: Case Puhas Oy

    Haluatko kuulla lisää?

    Kysy lisää kulunvalvontaintegraation mahdollisuuksista ja käyttöönotosta myynti@cpu.fi tai varaa etäesittely jättämällä yhteystietosi alle:

    Ota yhteyttä

Kulunvalvonta

Case Puhas Oy

Ceepos- maksamisen alusta mahdollisti uudenaikaisen jäteaseman toteutuksen Liperiin.

Lue lisää