Kiinnostuitko?

Mobiilimaksamisen ratkaisu yhdistää helppouden ja tehokkuuden

Tarjoa asiakkaillesi mobiilimaksun helppous tinkimättä taloushallinnon prosessien automatiikasta

Ceepos Mobiilimaksu -sovellus tuo vaivattoman mobiilimaksamisen osaksi kuntien, kaupunkien ja yritysten arkea. Se auttaa vähentämään käteisen käytöstä koituvia haasteita ja mahdollistaa maksamisen ilman kalliita laiteinvestointeja.

Kun kukin asiakas suorittaa maksamisen omalla mobiililaitteellaan, maksaminen on helppoa ja turvallista. Maksutiedot siirtyvät kuitenkin automaattisesti taloushallinnon järjestelmiin aivan kuten Ceeposin asiakaspalvelukassalla tai verkkokaupassa.

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen maksutapahtumien käsittelyssä hyödynnetään valmiita liittymiä taloushallinnon järjestelmiin eli mobiilimaksaminen hyötyy samasta raportoinnin automatiikasta kuin muutkin Ceepos- maksamisen alustan ratkaisut.

Monipuolinen maksusovellus

Sovellus on kehitetty palvelemaan erityisesti päivittäin toistuvaa maksamista esimerkiksi perinteisten lounaslippujen korvaajana henkilöstöravintoloissa. Sovellusta on myös mahdollista käyttää tunnisteena kassalla tilanteissa, joissa on tarpeen todistaa esimerkiksi opiskelijan ruokailuoikeus tai tilimyyntiasiakkuus.

Ceepos Mobiilimaksu palvelee kuitenkin yhtä lailla minkä tahansa palvelun tai tuotteen maksamisessa. Se tarjoaa entistä paremman ratkaisun erityisesti kausiluonteisiin käyttöpaikkoihin tai sellaisten palveluiden maksamiseen, joita varten kiinteän kassatyöaseman asentaminen ei ole mahdollista.

Sovellus mahdollistaa maksamisen useissa eri käyttöympäristöissä. Kaikki tuote- ja myyntitiedot siirtyvät sovelluksesta asiakasympäristökohtaisesti.

Myyjä voi seurata maksuja helposti valvojan sovelluksella.

Helppokäyttöinen ja turvallinen

Ilmainen Ceepos Mobiilimaksu -sovellus on käyttäjien ladattavissa yleisistä sovelluskaupoista. Sovellus on käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla.

Asiakas voi ostaa tuotteita sovelluksen kautta joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla. Korttimaksaminen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksessa täyttää uusimmat PCI- ja PSD2-vaatimukset. Kaikki maksukorttien tiedot tallennetaan ainoastaan suojatulle maksusivulle, ei itse sovellukseen.


Ceepos Mobiilimaksu

 • ilmainen sovellus saatavilla sovelluskaupoista
 • käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla
 • maksaminen joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla
 • käytettävissä useissa eri asiakasympäristöissä
 • sama taloushallinnon automatiikka kuin muissa Ceepos-ratkaisuissa
 • täyttää uusimmat tietoturvavaatimukset
 • maksujen seuranta valvojan sovelluksessa

 • Haluatko kuulla lisää?

  Kysy lisää mobiiliratkaisun mahdollisuuksista ja käyttöönotosta myynti@cpu.fi tai varaa etäesittely jättämällä yhteystietosi alle:  Ota yhteyttä

  • Annan CPU:lle luvan tallentaa ja käsitellä antamiani henkilötietoja GDPR-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste: https://www.cpu.fi/yhteystiedot-ja-yritysinfo/tietosuoja-ja-rekisteriseloste/
  Uutinen

  Juhlavuoden Käyttäjäpäivät keräsi striimin ääreen yli 100 osanottajaa

  Lue lisää