Kiinnostuitko?

Mobiilimaksaminen Ceepos-sovelluksella on tehokasta ja helppoa

Tarjoa asiakkaillesi vaivattomin maksutapa tinkimättä taloushallinnon prosessien automatiikasta.

Ceepos Mobiilimaksu -sovellus tuo mobiilimaksamisen vaivattomuuden osaksi Ceeposin maksamisen alustaa. Se auttaa vähentämään käteisen käytöstä koituvia haasteita ja mahdollistaa maksamisen ilman kalliita laiteinvestointeja.

Kun kukin asiakas suorittaa maksamisen omalla mobiililaitteellaan, maksaminen on hygieenistä ja turvallista. Maksutiedot siirtyvät kuitenkin automaattisesti taloushallinnon järjestelmiin aivan kuten Ceeposin asiakaspalvelukassalla tai verkkokaupassa.

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen maksutapahtumien käsittelyssä hyödynnetään valmiita liittymiä taloushallinnon järjestelmiin eli mobiilimaksaminen hyötyy samasta raportoinnin automatiikasta kuin muutkin Ceepos-ratkaisut.

Monipuolinen maksusovellus

Sovellus on kehitetty palvelemaan erityisesti päivittäin toistuvaa maksamista esimerkiksi perinteisten lounaslippujen korvaajana henkilöstöravintoloissa. Sovellusta on myös mahdollista käyttää tunnisteena kassalla tilanteissa, joissa on tarpeen todistaa esimerkiksi opiskelijan ruokailuoikeus tai tilimyyntiasiakkuus.

Ceepos Mobiilimaksu palvelee kuitenkin yhtä lailla minkä tahansa palvelun tai tuotteen maksamisessa. Se tarjoaa entistä paremman ratkaisun erityisesti kausiluonteisiin käyttöpaikkoihin tai sellaisten palveluiden maksamiseen, joita varten kiinteän kassatyöaseman asentaminen ei ole mahdollista.

Sovellus mahdollistaa maksamisen useissa eri käyttöympäristöissä. Kaikki tuote- ja myyntitiedot siirtyvät sovelluksesta asiakasympäristökohtaisesti.

Helppokäyttöinen ja turvallinen

Ilmainen Ceepos Mobiilimaksu -sovellus on käyttäjien ladattavissa yleisistä sovelluskaupoista. Sovellus on käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla.

Asiakas voi ostaa tuotteita sovelluksen kautta joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla (1.1.2021 alkaen). Korttimaksaminen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksessa täyttää uusimmat PCI- ja PSD2-vaatimukset. Kaikki maksukorttien tiedot tallennetaan ainoastaan suojatulle maksusivulle, ei itse sovellukseen.


Ceepos Mobiilimaksu

 • ilmainen sovellus saatavilla sovelluskaupoista
 • käytettävissä IoS- ja Android-laitteilla
 • maksaminen joko ennalta ladatulla käteissaldolla tai korttimaksulla (1.1.2021 alkaen)
 • käytettävissä useissa eri asiakasympäristöissä
 • sama taloushallinnon automatiikka kuin muissa Ceepos-ratkaisuissa
 • täyttää uusimmat tietoturvavaatimukset

 • Haluatko kuulla lisää?

  Kysy lisää mobiiliratkaisun mahdollisuuksista ja käyttöönotosta myynti@cpu.fi tai varaa etäesittely jättämällä yhteystietosi alle:  Ota yhteyttä

  Kulunvalvonta

  Case Puhas Oy

  Ceepos- maksamisen alusta mahdollisti uudenaikaisen jäteaseman toteutuksen Liperiin.

  Lue lisää