Kiinnostuitko?

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Computer Program Unit Oy (y-tunnus 0635481-1)

Kauppakatu 17 B

80100 Joensuu

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Timo Kärkkäinen

Puhelin 010 841 9092

Sähköposti timo.karkkainen@cpu.fi

Rekisterin nimi

CPU Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on nimetty yhteyshenkilöksi organisaatiossa joka käyttää CPU Oy:n maksamisen ratkaisuja, ostanut CPU Oy:ltä tuotteita tai palveluja tai osallistunut CPU Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on CPU Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää CPU Oy:n toiminnan ja maksamisen ratkaisujen kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja asiakaskohtaisen sisällön tuottamiseksi. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää CPU Oy:n omissa rekistereissä markkinoinnin kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite (työ)
  • Postiosoite (työ)
  • Puhelinnumero (työ)
  • Tehtävänimike (työ)
  • Henkilön rooli nimettynä yhteyshenkilönä (esim. käyttäjä, ICT-yhteyshenkilö)
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista ja palvelupyynnöistä

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan CPU Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta CPU Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisterissä olevan henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö tai avoimet laskut estä tietojen poistamista.

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin kätyttöoikeus edellyttää CPU Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee CPU Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Lisätietoja

Timo Kärkkäinen
Toimitusjohtaja
Uutinen

Helpdesk-asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 2/2018

Helpdesk-asiakastyytyväisyyskyselyn lahjakortin arvonta on suoritettu!

Lue lisää